7 Kasım 2007

Moral Yazıları

Bir süredir Moral Haber için yazdığım muhtevası daha çok siyasi olan yazılarımı blogumda da yayınlamam blog okuyucuları tarafından pek de tasvip edilmedi. Bunu önce bana doğrudan ulaşıp ileten okuyucular oldu. En son geçtiğimiz günlerde yazdığım Eskiler-Yeniler başlıklı yazıma gelen yorumlardan da bu durum anlaşıldı.

Bununla beraber o tür yazıların meraklıları da yok değil. Hatta o yazılarımla yeni bir okuyucu çevresi de oluştu. Ancak blog okuyucuları gerçekten de bloglarda daha çok blog yazarının bir bakıma günlüğünü okumak istiyor. Gün içinde yaşadıklarını, duygularını, aktivitelerini, düşüncelerini, arkadaşlıklarını, ilgi alanlarını... diye sıralayabiliriz.

Bu nedenle bundan böyle Moral Haber'de yayınlanan yazılarımı geçmiş tarihli yayınlayıp onlara ana sayfada yer vermeyeceğim. O yazılarıma ulaşmak için yan tarafta yer alan "etiketler" başlığındaki "Moral Yazıları" linkini tıklayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Aslında fotoğraflar da önemli hocam.Fotoğraf da az yayınlıyorsunuz.Bir ara fotoğraf merakınız vardı sanıyorum.
    CENKUNAL

    YanıtlaSil
  2. cenkunal; evvela sizleri burada görmekten memnuniyet duyduğumuzu beyan ederiz. ahiren; hala o merakımız devam etmekte ancak fotoğraf yayınlamak nedendir bilmiyorum aklıma gelmiyor. galiba bilgisayara yüklü fotoğraflardan yayınlanabilecek olanları ayrıştırmak zor geliyor.

    fakat en kısa zamanda vakit ayıracağım inşallah.

    YanıtlaSil