8 Mart 2007

Mola

Hayır hayır, bazı blogcu arkadaşlar gibi bloglamaya bir süre ara vereceğimi söylemek istemiyorum başlıkla. Benim molam başka bir konuda.

Geçen yıl 9 Martta başlayan Dünya Erkekler Günleri'ne (!) bir gün ara veriyoruz ve bugünü Dünya Kadınlarına armağan ediyoruz. Yazık değil mi? Senede bir gün bile günleri olmasın mı? Her gün her gün erkeklere ait günlerden de usanıyoruz zaten. Bir günlük istirahat etmiş oluruz hem.

Hadi bakalım, tüm erkeklerden Dünya Kadınları'na günlerini tebrik etmelerini talep ediyoruz. Bu özel güne saygı gösterelim lütfen.

5 yorum:

  1. Peki Alibey kardeşim öyle olsun
    Doğru söyledin ya 365 gün çok fazla doğrusu biri gitti kaldı 364 yine çok ama ne yapalım?
    Başa gelen çekilir:-)
    Seni mi kıracağız yani...
    Tebrikse al sana tebrik:
    Dünya kadınlar günü tüm hanımlara kutlu, mutlu ve uğurlu olsun...
    Daha hayırlısıyla nice kutlu günlere...
    Sağlıcakla kalınız...

    YanıtlaSil
  2. bugün kahvaltıyı siz erkekler eşlerinize hazırlar, evin tüm işlerini yine bir gün için dahi olsa siz yaparsanız, valla eminim tüm dünya kadınları siz erkeklere müteşekkir olacaktır :)

    YanıtlaSil
  3. SA,
    Kadinlar gununden maksat,o gun de kadinlari ilgilendiren konulari ve sorunlari daha bir derinligine konusmak, tartismak,var ise yanlislari duzeltmek icin olsa gerek.
    MS

    YanıtlaSil
  4. @mehmet abi; çağrıma tek cevap veren erkek olarak size teşekkürlerimi bildiriyorum mehmet abi.

    @ibn-i sina; biz müslüman erkekler böyle şeyler yapmazmışız, bu yönde iddialar var. isterseniz siz de bakın o iddiaya.

    @anonim; kadınlar gününden maksadın ne olduğu konusunda bir sıkıntımız yok zaten. bizim sıkıntımız kadınlar gününün amacının dışına yönlendirilmeye çalışılıyor olmasında ve ayrıca gerçekten böyle bir güne ihtiyacın olup olmaması konusunda. neticede emircan hocamın verdiğim linkinde bahsettiği uygulamalar tüm insanlık tarafından benimsense böyle bir güne ihtiyacın kalmayacağı aşikardır.

    YanıtlaSil
  5. emircan hocamın sayfasında yazının linkini verdim sadece ama nedense yorumlar görünmüyo. ana sayfasında yorumlara ulaşırsanız iddiayı görürsünüz.

    YanıtlaSil