19 Aralık 2007

Ice Hotel

Birkaç gündür İstanbul'da yaşanan soğuklar bayram tatilini düşünenleri düşündürmüş olsa gerek. Oysa ben acaba daha soğuk bir yer olsa da tatile gidebilsem diye düşünüyordum ki akşam eve dönerken radyoda buz otelin tanıtımına rastladım. Soğuğu seviyorum ama buz otelde de nasıl yaşanır bilmiyorum. Bu sene değilse de kısmet olur belki bir gün denerim.

Bayramın hayırlar getirmesini diliyorum.

7 yorum:

  1. ali bey bu sene sabah namazı kılacak mısınız, yoksa hala kılmak istemiyor musunuz?
    ...

    YanıtlaSil
  2. @emirdağ çiçeği; öncelikle uzun aradan sonra yaptığınız yorumunuzdan dolayı memnuniyet duyduğumu belirtmeliyim. gelelim sorunuza; linkini verdiğiniz yazımda bayram namazına gitmek istemediğimi yazmış ve bu bayramda hacda olmayı istemiştim. ancak siz sehven sabah namazı yazmış olmalısınız. bayram namazını kıldım çünkü ne yazık ki bu sene hacca gitmek nasip olmadı. inşallah gelecek bir kurban bayramında bayram namazı kılmama niyetim yine devam ediyor.

    YanıtlaSil
  3. ali bey yazılarınıza oy verebilme imkanı sağlamışsınız ama oy kullanan yok gibi. okuyucu sıkıntısı mı var, nedir problem?

    YanıtlaSil
  4. Bayramınızı tebrik eder sağlık, saadet, mutluluk ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ederim.
    Niyetinize biz de katılıyor ve bunun hep birlikte biiznillah fiiliyata geçmesini temenni ediyoruz.
    Muhabbet dolu kalbi selamlar

    YanıtlaSil
  5. Bu yorumları okuyunca her nedense aklıma (güya bu ülkenin aydınlık insanlarına yakıştığını iddia eden)bir gazetenin geçmişte atmış olduğu bir manşet aklıma geldi:)
    Hatırladığım kadarıyla şöyleydi:
    "BÜYÜK TESADÜF:BU YILDA HAC İBADETİ KURBAN BAYRAMINA DENK GELDİ"
    Ne alaka diyebilirsiniz:))

    YanıtlaSil
  6. Ali bey güzel bir bayram geçirmişsinizdir inş.
    buz oteli televizyonda izleme imkanı bulmuştum ama tatil için gideceğimi hiç sanmıyorum.
    doğal buz oteller var burda bide üstüne niye para vereyim:)

    YanıtlaSil
  7. @isimsiz; belki de dikkat çekmiyordur, bir fikrim yok.

    @mehmet abi; gecikmeli de olsa biz de sizlerin bayramınızı tebrik ediyoruz. türk basınının nadide(!) manşetlerinden bir örnek verdiğiniz için de teşekkür ederim.

    @suveyda; çok şükür güzel bir bayram geçirdik, sizlerin de aynı şekilde güzel bir bayram geçirmiş olduğunuzu umuyorum. yeni asyadaki yazı serveninizi de tebrik ediyor muvaffakiyetler diliyorum.

    YanıtlaSil