10 Eylül 2006

Haydi Erkekler!

Retroseksüel, metroseksüel derken şimdi de überseksüel çıktı. Dünyada bir çok erkeğin çizgisini 45 yaşındaki bir kadın belirliyor. Bakın erkeğin yeni çizgisi ne olmalıymış; “Metroseksüeller kendi görünüşleri ve yaşam biçimlerine saplanıp kalmıştı. Überseksüel erkek eski tarz maço heteroseksüelliğe geri dönüyor. Kendine güvenli, erkeksi duruşunu koruyan, iyi şarap ve kaliteli puro seven, siyaseten bilinçli, dünyanın gidişatı ile ilgili, kaliteyi önemseyen ve sırdaş olarak erkekleri seçen erkekler”

Hadi hayırlısı, bakalım yeni çizgimize uyum sağlayabilecek miyiz? Yoksa tam uyum sağladığımızda yeni bir çizgi mi ortaya atacak Marian Salzman ablamız?

6 yorum:

  1. hadi bakalım kolay gelsin sizlere.:)

    hatuna bak ya nelerle uğraşıyor.işi bitmiş

    YanıtlaSil
  2. işimiz zor, bakalım sonumuz ne olacak? kılıktan kılığa giriyoruz(!)

    YanıtlaSil
  3. kendini bilen başkalarının ne istediğiyle ve neyi beğendiğiyle ilgilenmez ve kendi gibi olmaya çalışır.sonumuz iyi olacak inş.

    YanıtlaSil
  4. işin şakasındayız zaten hale hanım. sonumuz iyi olur inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Kadınlar hakkında çok muhabbet edilip üzerlerinden çok para kazanıldı.Sıra erkeklerde... Biraz da erkekler beğendirmeye çalışsın kendilerini. Bu arada Türk Bey'lerinin bu sınıflandırmanın çok üzerinde olduğunu kabul etmek gerekir:)

    YanıtlaSil
  6. sayın anonim, sıra erkelerde gibi görünse de aslında öyle değil. erkeklerle de uğraşılıyor görüntüsü veriliyor sadece. ne yazık ki tüketim çılgınlığı körüklenmek için tüm dünyada kadınlar sürekli kullanılıyor.

    YanıtlaSil