10 Eylül 2006

Fatih'te Akşam Ezanı

Sonunda ben de bulaştım bu video işine. Geçen akşam Fatih Camii'nde eda ettik akşam namazımızı. Makinemin de yanımda olduğunu hatırlayınca sırf kendim için çektim bu görüntüyü, tabiki amatörce. Ve paylaşmak geldi içimden;



Akşam namazı vakitleri için tıklayın.

3 yorum:

  1. iyi ki bulaşmışsınız.Paylaşımınız için allah razı olsun.Gözlerini bu dünya ya fatih te açan biri olarak,biran olsun orada olmak istedim tekrar.Hele hele ramazan da yaklaşıyor.. ne güzel olur oralar şimdi..

    YanıtlaSil
  2. Bursa'da Ulucami'nin hemen yanında Orhan Gazi Cami var, belki bilirsiniz.Avlusuna girdiğiniz an o kadar değişik bir hava teneffüs edersinizki, avludan çıktığınız an o havayı kaybedersiniz.Şahsen bende hep öyle his olurdu.Birde caminin imamı ney çalardı kapısında.Anlatılmaz bir manazara idi.Ama aynı havayı Ulucamide almak zordu.Bunu demek hoş değil ama turistik bir camiye dönmüş durumda orası.
    Şimdi bu görüntüleri görünce bir an orda olduğumu, Orhan Caminin havasını temessfüs ettiğim hissini verdi.sağolun.

    YanıtlaSil
  3. cümlemizden allah razı olsun emrican hocam, buyrun bekleriz ramazanda inşallah.

    suveyda hanım, size geçmişteki güzel bir anınızı hatırlatmış olmaktan memnuniyet duydum. bursadaki camileri gezdim ancak imamın ney çalışına rastlamadım ne yazık ki. artık bir dahaki sefere inşallah.

    YanıtlaSil