7 Mayıs 2010

Fatih Kaya Hoca

Önceki gün akşam namazı için Çorlulu Ali Paşa Camii'ne düştü yolum. Akşam yorgunluğunun da etkisi olsa gerek camiden çıkasım gelmedi. İyi ki çıkmamışım, imam öyle bir güzel Kur'an okudu ki, sadece mest olup dinleyebildim, adeta kendimden geçtim. Uzun zamandır kulağımın böyle güzel bir okuyuşu dinlememesinin de tesiri ile çok mesrur oldum ve hoca okumayı bitirir bitirmez gittim, tebrik ettim ve tanıştım. Meğer 2008 yılının Dünya Kur'an Okuma Birincisi imiş.

Bu güzel Cuma sabahında, buyurun hep birlikte dinleyelim;



Videoyu izleyemeyenler için ilgili link.

(Not: Ne videonun ne de linkin çalışmadığını fark ettim bugün. En güzeli googlea yönlendirmek galiba. Buyurun. - 26.07.2012)

4 yorum:

  1. video açılmıyor...

    YanıtlaSil
  2. link de ekledim. ancak problemin ne sebepten kaynaklanabileceğini bilemiyorum. ben bir kaç b.sayardan denedim, çalıştı.

    YanıtlaSil
  3. Harika, muhteşem, fevkalade, çok huzur verici bir ses ve tilavet...
    Haşir Suresi ancak bu kadar güzel okunabilir...
    Allah razı olsun okuyandan, yayınlayandan, dinletenden ve de dinleyenden...
    Tekrar teşekkürler Ali Bey...

    YanıtlaSil
  4. benim dinlediğim akşam da aynı yeri okudu. ama bu defa çok daha farklı okudu. bu videoyu bulup dinlediğimde hocaya hayranlığım daha da arttı aynı ayetleri bu kadar farklı ve her defasında ayrı bir güzellikle okuyabilmek kolay değil. istanbul'a gelen misafirleri o camiye mutlaka götürmek gerekiyor, mehmet abi, siz de gelirseniz gideriz inşallah.

    YanıtlaSil