5 Ağustos 2008

Ayakkabı sevdası

İsim vermek elbette doğru olmaz ama özellikle bayan blogcular arsında alış-veriş çetelesini günlüklerine taşıyan, bu alış-verişlerinden de özellikle ayakkabı koleksiyonlarını okurlarıyla paylaşanların sayısı pek de azımsanacak durumda değil. "Dayınımiyeceğim, mutlaka alıciğim" diye başlayan, hatta "eşim ne dersen desin"i de ekleyen blogcuların duygularını biraz da ben yaşayayım dedim, bildiğim ayakkabı markalarını çevirimiçi gezmeye koyuldum.

Neticede fotoğraftaki ayakkabıyı görünce, bir anda kendimi o blogcular gibi hissettim ve "işte" dedim, "o his galiba bana da geldi. Eşime bile söylemeden bu ayakkabıyı almalıyım, dayınımiyeceğim." Hakikaten insanın alası da geliyor, değil mi?

Malum, Filipin Kraliçesi Imelda Marcos'un 5000 çift ayakkabısı olduğu söylenir. Bizim derdimiz onun yüzde biri için bile değil.

Ayakkabı için detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler linki tıklayabilir.

4 yorum:

  1. merhaba Ali, ben de gecenlerde 4850 millik bir amerika turu yaptim.. beverly hills'de gucci'nin goz kamastiran magazasina girdim ve bir ayakkabi begendim, uzerinde $590 etiket vardi, gidip bana 95% indirim yaparsaniz bunu alacagim dedim, adamlar bana uzayliymisim gibi baktilar, yuzumde bir gulumsemeyle girdigim gibi geri ciktim o magazadan.. beverly hills rodeo dr bastan basa boyle magazalarla dolu ve insanlar bunlari aliyordu, sirf yarim saat icinde 12 tane ferrari saydik arkadasimla, mercedes, bmw, jaguarlari saymadik dahi :) mel gibson amca cay icmeye malikhanesine davet etti ama vaktimiz kalmamisti, oradan san francisco'ya gecmemiz gerekti...

    muhabbetle kal..

    YanıtlaSil
  2. Devirdaim; yorumunuz için teşekkür ederim. Blogunuzda sizi tanımamızı sağlayacak bir bilgi yok, kim olduğunuzu merak ettik. mel gibsonla tekrar görüşürseniz selamlarımı iletin :)

    YanıtlaSil
  3. ben flickr'daki devirdaim Ali.. The Bucket List filmini tavsiyenle izlemis ve begenmistim..

    YanıtlaSil
  4. zaten ikinci yorumunuzdan sonra merakım arttı, ilk yorumunuzu hatırlıyorum. esasen tanıdık olup olmadığınızı merak etmiştim. flickr'den fotoğraf paylaşımlarınıza bakacağım, teşekkürler.

    YanıtlaSil