18 Ağustos 2006

Mirac Kandili

20 Ağustosu 21'e bağlayan gece Mirac Kandili. Mirac coğrafyasının içinde bulunduğu vahim durumun düzelmesine ve İslam aleminin birlik ve berabeliğine vesile olur inşallah.



Bu arada kandilimi (ya da gecemi) tebrik etmek isteyenler olursa lütfen mesajla değil arayarak tebrik etsinler, çünkü o gün telefonumu mesaj servisine kapatacağım.

9 yorum:

  1. Vaay sevgili kardeşim..sen de aynı dertten sıkıntılısın..ve çok ama çok haklısın : sonuna kadar destekliyorum seni..
    tabii ben de telefonun yok..mail atarsan ararız belki de..
    selametle..

    http://bavergun.blogspot.com/2005/11/dijital-mesajlar.html

    YanıtlaSil
  2. Herkese duyrulur!
    Eğer kızınızı deli etmek istiyorsanız, kandilde ceptelefonunuza gelen onlarca mesaja cevap yazmasını isteyin. Bu metodun başarısı tecrübeyle sabittir :)

    YanıtlaSil
  3. Ali bey, comment olarak kabul diyor musunuz?:)
    Hayirli kandiller cumleten...

    YanıtlaSil
  4. amin, gülçin hanım, amin.

    sevgili baver, bu vesile ile sesimizi duymak da nasip oldu. inşallah yüz yüze görüşmemiz de nasip olur. teşekkürler. linkini verdiğiniz postunuzu da okudum, gerçekten de benim düşüncelerime de tercüman olmuş.

    ibn-i sina (bu bint-i sina olmalı değil mi?) babanıza yaptığınız bu hizmet sizin gecenizi ihya şekli olmuş anlaşılan ama babaya hizmetin de ne büyük mükafatlar getireceğini unutmamak lazım, ne mutlu size.

    hayırlı kandilller tahin hanım, comment değil de yorum olarak kabul ettim :) evet, dikkatimi çekti, mesaja kapalı olduğumu söyleyince buraya kimse kandil tabriği yazmadı. başka bloglarda alakasız postların altında bile kandil tebriği var oysa :)

    YanıtlaSil
  5. Ali Bey,
    öncelikle kandilinizi en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Dünkü mesajımda peki niye kutlamadım?.. çünkü kandil bugün, bu geceye sakladım, yoksa mesaja kapalı olduğunuzu yazdığınızdan değil.

    Bu arada evet aslında Bint-i Sina olmalı, ama bu isim orjinalliğini kaybetmemeli diye düşündüm. Bint-i sina adının altında pek bir anlam yok, ama İbn-i sina çok şey ifade eder.

    Bir de bu geceki hizmeti kardeşime zorla da olsa devrettim. Biraz da o mükafattan nasibini alsın dedim de;)

    Ailenizle mağfiret ve rahmet dolu bir kandil geçirmeniz dileğimle..
    Dua ile..

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler ibn-i sina. allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  7. google da mirac kandili arayinca da hazir sms mesajlari cikiyor, benim milletim aramasini bilir!

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldin murat, evet, garip bir durum bu gerçekten de. baver linkini verdiği yazısında aslında konuyu çok iyi anlatmış. benim de kandilde telefonu mesaj servisine kapatmamın esas nedeni hazır smsler idi. kişiye özel bir mesaj yazılsa elbette bunu memnuniyetle kabul edeceğim.

    YanıtlaSil