Antep'ten baklava mı isterdiniz? Ya da Urfa'dan çiğköfte? Yoksa Adana'dan acılı mı? Belki de Maraş'tan dondurma isterdik... Veya biraz daha Orta Anadolu'dan, Çorum'dan leblebi mi? Gönen'den pirinç? Akşehir'den napolyon kiraz?
Hatay'dan künefe? Malatya'dan kayısı?
Hayır hayır, ben hiç birini istemezdim bunun kadar! Kayısı Malatay'dan değil ama işte bu fotoğrafını gördüğümüz Hatay'daki babamın ektiği ağaçtan, elleri ile topladığı, tamamen organik kayısılar sabahın sürprizi oldu.
Afiyet olsun;)
YanıtlaSilsağol hocam, size de nasip olsun ;)
YanıtlaSilKayisi cilde cok iyi geliyor. Yaz aylarinda bol bol yemeli.
YanıtlaSilAfiyet olsun.