2 Şubat 2008

222A

Biz bu görüntüleri Nisan 2007'de izlememiş miydik? Bunlar yoksa yapılacak düzenlemenin Abdullah Gül tarafından referanduma sunulmasını mı istiyorlar?


(Not: Burada 222A mitinginin Milliyet Gazetesinin internet sitesindeki video haberi vardı. Ancak her fırsatta en çok tıklandığını iddia eden site, ne yazık ki vidounun içeriğini değiştirmiş. 29.03.08)

4 yorum:

  1. adam 35 stk var diyor, yazida 54 yaziyor. bi sey fark etmez gerci. 154 olsa mesela, ben sahsen isguzarlar demek ki 154 stk'ya paylasilmis guzel ulkemde derim. baska seyler demek de geliyor bazen icimden ama kendi kendime konusmayi sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tarih tekerrürden ibarettir derler;
    Hiç tekerrür mü ederdi;
    İbret alınsaydı eğer...
    Nato kafa Nato mermer...

    YanıtlaSil
  3. ali simdi sen nasil demokratsin dicem ama once bazilarina siz kac model fasistsiniz demek lazim, hakikaten enteresan memleket :)

    bunlari bosverip enerjimizi faydali yerlere harcamak lazim cunku artik yasananlar komik bile degil

    YanıtlaSil
  4. murat'ın "...yaşananlar komik bile değil" cümleciğini okuyunca kendi iç sesimi tekrar duydum.

    hukukun bile oyuncak edildiği, türbancıların ve türbanlıların neyi savunduklarının belli olmadığı, dindarlığın yüzeyselleştiği bir ortamda artık bu konunun tartışılması bıkkınlık vermeye başladı.

    98'den bu yana uygulanan türban yasağı da zaten amacına ulaştı, bu yüzden kimse laiklik elden gidiyor diye de telaşlanmasın...

    YanıtlaSil