21 Kasım 2006

Dikkat!

Lütfen 10 Kasım 2006 ile 1 Nisan 2007 tarihleri arasında salatalık, domates, patlıcan, biber, şeftali, karpuz, erik, muz gibi yaz SEBZE ve MEYVELERİ yemeyiniz. Çünkü;

3 yorum:

  1. 80'li yıllarda yaz mevsiminin ilk günleri gelipte;annemiz bize kabak dolması,yanında cacık v.s yaptığında adeta bayram yapardık.Bir kış boyu yememiş olmamızdan dolayı nimetin kıymetini de daha iyi anlar,şükrederdik.Ama şimdi?Sağlıksız,şükürsüz bir hayatın içindeyiz.Allah sonumuzu hayretsin.

    YanıtlaSil
  2. demek ki bir de olayın bu yönü varmış; şükür meselesi. farklı bir bakış açısı sağladığınız için teşekkür ederim emircan hocam.

    bir kaç senedir dikkat etmeye çalışsam da ne yazık ki bu çok mümkün olmuyor. fakat en azından aklımızda bulunsun diye burada zikrettim bunu. çünkü yeni nesil sebze ve meyvelerin mevsimini bile bilmiyor artık. böylece en azından meyve ve sebzelerin mevsimini hatırlarız.

    YanıtlaSil
  3. zaten her şey gibi meyve sebzeler de fıtri zamanında hoş.bu ara tsk nın buna dikkat ettiğini de söylemeliyim bu ara sürekli pırasa türü takılıyoruz her ne kadar genelde memnuniyetsizlik olsada...

    YanıtlaSil