17 Ekim 2006

Hani Nerdesin?

Kabe gibi sihay gözlerinin yeşil kubbe kadar sevimli gülüşünü özlemişim. Ardında bıraktığın emanetlerin karşıladı beni. Senin kadar masumlar onlar da... Onları seyrederken seni görüyorum. Onlarla konuşurken seninle konuşuyorum.

Cennetül Baki'ye gittim bugün, seni aradım. Cesedin binlerce kilometre ötede de olsa ruhun oradaydı. Cennet bahçelerinden bir bahçe olan Cennetül Baki'de. Peygamberin komşusuydun.

Seni özlüyorum, kavuşalım artık...

6 yorum:

  1. Sevgili Ali Kahya, mubarek mekanlarda yapılan dualar ile örneğin burada yapılan dualar arasında fark var mıdır bilemiyorum ama oralarda insan daha bir ihlâs ve huşû içinde olacağı kesindir, daha fazla arınmış, yalın bir kalbin edeceği dualar daha kabul edilebilir olabilir, bu gerekçe ile malum istek ve arzumuz için dualarını bekliyoruz, en arzu ettiğim bir konu da bir gün seninle beraber oralara gitmekti, sevgiler saygılar

    YanıtlaSil
  2. Allah c.c kabul etsin..

    YanıtlaSil
  3. Allah kavuştursun.. (Bu arada sizi kıskanmamak için kendimi zor tutuyorum, dün kabede teravih namazını canlı gösterdiler TVde, Ali bey de şimdi orda dedim kendi kendime :))

    YanıtlaSil
  4. tesekkurler adnan, dularimdasin.

    allah razi olsun anonim.

    amin ibn-i sina. allah size de nasib etsin en kisa zamanda insallah.

    YanıtlaSil
  5. Allah kabul etsin.bizi de hatırlayın dualarınızda.

    YanıtlaSil
  6. gitmeden ve gittikten sonra hatırlanmak isteyen herkesi hatırladık. allah kabul etsin.

    YanıtlaSil