5 Ekim 2006

bugün hüzünlüyüm.

8 yorum:

  1. İbn-i Abbas -radıyallahu anhüma- der ki: Resûl-lah -sallallahu aleyhi ve sellem- Hazretleri üzüntülü ve sıkıntılı halinde şöyle duâ ederlerdi:

    "El- Azîm, el-Halîm Allah'dan başka bir ilâh yok! Arş-ı Azîm'in sahibi Allah'dan başka ilâh yok! Bütün semâların ve arzın ve çok şerefli Arş'ın sahibi Allah'dan başka ilâh yok!"

    Yâ Rabb! Bütün âlemlerin ve Arş'ın sahibi ve yegâne hükümrânı Sensin! Başımıza gelen şu sıkıntı ve belâyı izâleye ancak sen kadirsin. Bu sebeble senden istiyoruz. Kâffe-i mahlûkat; yani bütün yaradılmışlar senin kudret elindedir. Bilcümle mahlûkâtın şerrinden bizi muhafaza ile himaye eyle demektir.
    Hayırdır seni üzen ne?Bu dünya üzülmeye değmez!

    YanıtlaSil
  2. üzülmeyin.Bu da geçer.
    :(

    YanıtlaSil
  3. Allah gönlünüze ferahlık versin.
    Cumanız mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  4. emircan hocam, duaların için teşekkürler. amin diyorum. beni üzen o kadar çok şey vardı ki, her gün oluyor aslında ama bazı günler bunu daha derinlemesine hissediyorsunuz. dün öyle bir günümdü işte.

    geçti zaten hale hanım, teşekkür ederim.

    teşekkürler gülce hanım. cumamız da mübarek olmuştur inşallah.

    bu arada hale hanımın yorumunu okuyunca aklıma geldi; onun da artık bir blogu var, tevazuan burada zikretmemiş de olsa ben linkini vereyim, siz de tıklayın.

    YanıtlaSil
  5. bazen de hüzün gerekli.. herşey zıddıyla bilinir diye bir kaide vardır. hüzün olmasaydı, sevincin ne olduğunu bilebilirmiydik? hüzünlenin Ali bey, ki sevinciniz de sonra ona göre olsun ;) fazla da değil belki.. yeterli derecede, gerektiği kadar :)
    Rabbim sevincinizi tez zamanda versin..

    YanıtlaSil
  6. ya günde sekiz saat silahlı nöbet tutan benim... bahriyeli (amasra)

    YanıtlaSil
  7. ya günde sekiz saat silahlı nöbeti tutan benim size ne oluyo.. bahriyeli

    YanıtlaSil
  8. senin durumuna hüzünleniyoruz işte fatih ;) kolay gelsin.

    YanıtlaSil