17 Mart 2006

Fotoğraf(lar)

Sonunda bir fotoğraf eğitimi almaya karar verdim. Mayıs ayında İFSAK'ın düzenlediği seminere katılacağım.


Bugün, akşam namazını Yeni Cami'de kılıp çıkınca bu fotoğrafı çekmekten kendimi alamadım. Üç ayak yanımda olmadığı için ve kareyi yakalayabileceğim düzgün bir zamin de ayaralayamadığımdan tam istediğim gibi bir fotoğraf olmadı. Gece fotoğraflarında makinenin sabit olması çok önemli, bu yüzden ancak bu kadar olabildi.

Objektifimden yansıyan diğer fotoğraflarımı ise http://objektifimden.blogspot.com adresinden takip edebilirsiniz.

8 yorum:

  1. Çok hoş bir akşam vakti...

    YanıtlaSil
  2. Kursunuz hayirli olsun. Acemi iken bile boyle guzel fotolar cekiyorsaniz, egitim aldiktan sonra cekeceginiz fotolar kim bilir nasil olur mashallah:)

    YanıtlaSil
  3. Hayirli olsun..Kursta ogrendiklerinizi bizimle blogunuzda paylasirsaniz biz de guzel Londra sokaklarini teknigi ile ceker, blogumuzda yayinlar, sizlerle paylasiriz ins ;-) ben de gitmek isterdim ancak tepsi de bos yer yok..


    fotografi arsivime ekliyorum, haberiniz olsun;-)

    YanıtlaSil
  4. fotoğrafçılık lise yıllarımda bana para kazandıran bi uğraştı... size de zevk veren bir hobi. paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. cenk ünal, teşekkürler, yeni cmaiyi bir akşam birlikte yaşayabiliriz isterseniz.

    teşekkürler tahin, hüsn-ü teveccühünüz. inşallah daha güzel fotoğraflarda görüşmek ümidi ile.

    teşekkürler ladybird, fotoğrafın hakkı mahfuz biliyorsunuz, izinle kullanabilrisniz :) ve telif hakkı.. ha bir de seminer ücretleirni paylaşacaksak neden olmasın, tabi ki paylaşırım bilgilerimi ;) (şaka tabi ki, inşallah yazarım.)

    fatih teşekkür ederim. nasıl para kazanıyordun, bu kadar para muhabbeti yaptıktan sonra bir de bu işi paraya döksek diyorum da :)

    YanıtlaSil
  6. aslında amatörceydi... 36 lık bir film ve fotoğraf makinası. sonra önüme kim gelirse komşu, arkadaş, akraba isteyenin fotoğrafını çekiyodum tanesini 35 bin liraya mal edip 50 bin liraya veriyodum. bayramlarda akrabalardan, okul gezilerinde de arkadaşlardan iyi kar kalıyodu...:)))

    YanıtlaSil
  7. ali abi siz artık profesyonelce nasıl kazanırız seminerde örenirsiniz... sizinle iş yapmak bana şeref verir.

    YanıtlaSil
  8. seminere katılmanı destekliyorum,çok iyi olur.

    YanıtlaSil